Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di Parmigiano reggiano a pezzi
Crêpes
- 50 g di burro + q.b.
- 600 g di latte
- 250 g di farina tipo 00
- 4 uova
- 1 pizzico di sale
Besciamella
- 500 g di latte intero
- 40 g di burro a pezzi
- 50 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 2 pizzichi di noce moscata grattugiata (optioneel)
Ripieno di radicchio e speck
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di cipolla a pezzi
- 80 g di speck a cubetti
- 250 g di carciofi cotti al vapore
- 2 pizzico di sale
- 2 pizzico di pepe nero macinato
- 1 cucchiaino di curcuma in polvere
- 350 g di radicchio a pezzi
- 100 g di brodo vegetale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1778.2 kJ / 425 kcal
- Eiwitten
- 16.1 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 22.8 g
- Verzadigd vet
- 10.6 g
- Vezels
- 140.5 g
- Natrium
- 299.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crespelle prosciutto e mozzarella
1 Std. 30 Min
Piadina sfogliata (1 porzione)
40 Min
Lasagne asparagi e funghi
2 Std.
Cestini con crema alla zucca
2 Std.
Ravioli di agrumi e menta con pomodorini confit
1 Std. 40 Min
Tagliatelle agli spinaci, stracciatella e pomodorini (senza glutine)
50 Min
Crêpes agli asparagi e salmone
2 godz. 30 min
Lasagne al radicchio
2 Std.
Confettura di scalogno
2 Std.
Crêpes alle erbe aromatiche con mortadella e funghi
1h 10min
Crêpes alle zucchine
1hod. 15min
Bignè al radicchio con glassa al taleggio
1 Std. 20 Min