Compatibele versies
Pizza Gourmet con bresaola finocchi, arance e olive nere
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di acqua
- ½ cubetto di lievito di birra fresco sbriciolato (vedere consigli)
- 400 g di farina ai 7 cereali
- 10 g di sale + q.b.
- 25 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 finocchio a fettine sottili
- 120 g di olive nere denocciolate
- 2 arance, preferibilmente biologiche, pelate al vivo e a spicchi
- 20 fette di bresaola
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2770 kJ / 662 kcal
- Eiwitten
- 25.3 g
- Koolhydraten
- 80.6 g
- Vetten
- 26.5 g
- Verzadigd vet
- 25.1 g
- Vezels
- 9.2 g
Alternatieve recepten
Panini ai cereali con frittata alle zucchine e pomodori
6h
Focaccia integrale con melanzane e pancetta
3h 20min
Pizza Gourmet con spada affumicato e nocciole
4h
Ravioli di agrumi e menta con pomodorini confit
1 godz. 40 min
Pizza Gourmet con ‘Nduja, tonno e composta di cipolle
4h 30min
Pizza Gourmet insalata, salsa cocktail gamberetti e salmone
4h
Pizza alla farina di farro
2h 10 min
Pizza vegetariana arcobaleno
2 Std.
Pizza Gourmet con mozzarella di bufala e composta di pere e zenzero
5h
Focaccia alla farina di farro
2 godz. 30 min
Pizza Gourmet con friggitelli e alici marinate
4h
Pizza alle tre farine
1 Std. 55 Min