Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g di aceto di vino bianco
- 200 g di vino bianco
- 30 g di zucchero di canna
- 6 foglie di alloro secche
- 1 cucchiaio di sale
- 500 g di cipolline rotonde piccole
- 6 grani di pepe nero
- 400 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 16246 kJ / 3883 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 400 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Conserva di datterini e verdure
7 godz.
Conserva di pomodoro classica
7h 20min
Zucchine sott'olio
723 Std. 15 Min
Pomodori secchi sott'olio
721h
Giardiniera sott'aceto
721u. 25min
Pesche sciroppate
721 Std. 20 Min
Peperoncini farciti sott'olio
721 Std. 20 Min
Peperoni alla pugliese
721 Std. 10 Min
Zucchine piccanti
55 Min
Melanzane sott'olio alla siciliana
3 Std. 30 Min
Peperoni in agrodolce sottaceto
721 Std. 40 Min
Confettura di cipolle di Tropea
55 Min