![Giardiniera sott'aceto Giardiniera sott'aceto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/04C08134-3237-4699-992A-DF110B9567E9/Derivates/AA2BB8A8-9F20-4A03-B7B4-9BA7603705A8.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale
- 150 g di cipolline borettane
- 150 g di carote, pelate e a rondelle (7-8 mm circa)
- 150 g di fagiolini verdi freschi, puliti
- 150 g cimette di cavolfiore
- 750 g di aceto di vino bianco (acidità min. 6%)
- 8 grani di pepe nero
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 1301 kJ / 311 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Conserva di pomodoro classica
7h 20min
Zucchine sott'olio
723h 15min
Giardiniera in agrodolce sottovuoto
3ч.
Composta di cipolle rosse
2ч.
Composta di pomodori e capperi
1 godz.
Funghetti sott'olio
721h
Peperoncini farciti sott'olio
721h 20min
Cipolline sott'olio
361h 10min
Confettura di cipolle di Tropea
55 min
Verdure miste in agrodolce
25 godz. 40 min
Confettura di peperoncini piccanti
35 min
Zucchine piccanti
55 min