Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale
- 150 g di cipolline borettane
- 150 g di carote, pelate e a rondelle (7-8 mm circa)
- 150 g di fagiolini verdi freschi, puliti
- 150 g cimette di cavolfiore
- 750 g di aceto di vino bianco (acidità min. 6%)
- 8 grani di pepe nero
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 1301 kJ / 311 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pere sciroppate
721u. 20min
Confettura di fragole al balsamico
1h
Marmellata di pomodori verdi
25 godz. 10 min
Dado di carne
45min
Ciliegie sotto spirito
1440sa 35 dk
Pesche sciroppate
721u. 20min
Pomodorini al naturale
1h
Cipolline sott'olio
361h 10min
Zucchine sott'olio
723u. 15min
Giardiniera in agrodolce sottovuoto
3 Std.
Agnolotti del plin
10 Std. 30 Min
Peperoncini farciti sott'olio
721u. 20min