Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 600 g di farina tipo 00 + q.b.
- 300 g di acqua tiepida
- 20 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- ½ cucchiaino di zucchero
- 2 cucchiaini di sale
- 50 g di olio extravergine di oliva
Burro alle erbe
- 1 spicchio di aglio
- 70 g di cipolla a metà
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 10 g di basilico fresco, le foglioline lavate
- 120 g di burro morbido a pezzi
- 1 cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- burro q.b
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 724 kJ / 173 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia alle cipolle
2u. 20min
Focaccia allo yogurt
3 Std.
Pane al latte
2u. 20min
Salsa bolzanina
15min
Bretzel (di Luca Montersino)
3 Std.
Filoncini alla cipolla
3 Std. 50 Min
Buchteln
4h
Canederli alle albicocche
1h 50 min.
Kouign-amann
Keine Bewertungen
Pane scugnizzo
2h
Pane al latte con semi di papavero
1 Std. 40 Min
Panini al curry e ricotta
2 godz. 35 min