Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g di latte intero
- 1 limone, la scorza (senza la parte bianca)
- 270 g di zucchero
- 2 cucchiai di acqua
- 3 uova
- 3 tuorli
- 1000 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1058 kJ / 252.7 kcal
- Eiwitten
- 7.2 g
- Koolhydraten
- 40.4 g
- Vetten
- 7.4 g
- Verzadigd vet
- 3.4 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 26.1 mg
Alternatieve recepten
Coppia ferrarese
1h
Zuppa inglese
6 godz.
Zuppa imperiale
1h
Gnocco al forno con i ciccioli
4 Std. 50 Min
Crema fritta alla veneziana
1 Std. 30 Min
Torta degli addobbi
1h 25min
Pacchetti di tacchino con friggione
1 Std. 30 Min
Bicchierini di mascarpone e cioccolato
50min
Ciambella romagnola
1h
Passatelli
45min
Gnocco emiliano
4 Std. 50 Min
Zuppa inglese in verrina
2 Std. 25 Min