Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di burro a pezzi
- 200 g di latte
- 150 g di farina di mais tipo fioretto
- 150 g di farina tipo 00
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
- 1 cucchiaino di miele, preferibilmente di acacia
- 120 g di zucchero
- 40 g di grappa
- 130 g di uvetta sultanina, ammollata in acqua tiepida per 10 minuti e strizzata
- 130 g di fichi secchi a pezzi
- 70 g di gherigli di noci, tritati grossolanamente
- 1 cucchiaino di semi di finocchio (optioneel)
- zucchero a velo (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1184 kJ / 283 kcal
- Eiwitten
- 4.5 g
- Koolhydraten
- 45.8 g
- Vetten
- 9.5 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Biscotti zaeti
55 min
Torta Donizetti
1h
Gnocchi di zucca al Taleggio
1h 10min
Marmellata di pomodori verdi
25u. 10min
Fritole veneziane
2h 40min
Panini venostani
3h
Composta di ribes e bacche di goji (a ridotto contenuto di zuccheri)
1h 20min
Zaleti
1h
Fugassa veneta
4sa
Composta di mele e uvetta alla cannella (senza zuccheri aggiunti)
1h 20min
Focaccia dolce veneta (Fugassa)
7h
Composta di mele e castagne
30 dk