Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 160 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
- 5 g di lievito di birra fresco
- 175 g di farina integrale
- 125 g di farina tipo 00 + q.b.
- 5 g di sale
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- rosmarino fresco, gli aghi lavati q.b.
- 250 g di fiocchi di latte (formaggio fresco)
- 10 pomodori ciliegino a metà
- 20 foglioline di menta fresca, lavate
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 715 kJ / 171 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 22.7 g
- Vetten
- 6.2 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia alla farina di farro
2h 30min
Focaccia di ceci saporita
3 Std.
Focaccia ai cereali
2h 5min
Focaccia croccante
2 godz. 10 min
Focaccine di segale ai semi
3h 30min
Focaccia integrale ai fiocchi di latte e zucchine
2 godz. 10 min
Grissini integrali al rosmarino
2h 50min
Focaccia integrale con i pomodorini (vegan)
4h
Pane integrale in cassetta
4h
Pane integrale ai semi vari
4u. 10min
Panini integrali alle erbe
4h 45min
Pagnotta casereccia
5h 10min