Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta all'uovo
- 300 g di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
- 3 uova
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 500 g di polpa di zucca, tipo "violina" a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di Parmigiano Reggiano stagionato 24 mesi a pezzi (2-3 cm)
- 1 tuorlo
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1560 kJ / 373 kcal
- Eiwitten
- 19.4 g
- Koolhydraten
- 44.1 g
- Vetten
- 14.4 g
- Vezels
- 1.9 g
Alternatieve recepten
Tortelli di zucca mantovani
2h 30min
Ravioli di barbabietola (vegan)
2h
Ravioli al radicchio in crema di balsamico
1h 30min
Piadina con esubero di lievito madre
1 godz. 50 min
Cappellacci di sfoglia al basilico con ripieno di seppie
1h 5min
Cuori di arancia ripieni di gamberoni
2h 30min
Cappellacci al gorgonzola e verza
1h 20 min
Grissini con esubero di lievito madre
5 godz. 5 min
Ravioli luganega e porcini
2h
Cappelletti reggiani
2h
Spatzle di zucca con salsiccia
1h
Passatelli
45 Min