Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta all'uovo
- 300 g di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
- 3 uova
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 500 g di polpa di zucca, tipo "violina" a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di Parmigiano Reggiano stagionato 24 mesi a pezzi (2-3 cm)
- 1 tuorlo
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1560 kJ / 373 kcal
- Eiwitten
- 19.4 g
- Koolhydraten
- 44.1 g
- Vetten
- 14.4 g
- Vezels
- 1.9 g
Alternatieve recepten
Ravioli alla rapa rossa con burro e salvia
1h 30min
Pasta all'uovo
1h
Erbazzone reggiano
2h
Ravioli al cacao con ripieno di ricotta e noci
1h 30min
Ravioli di barbabietola (vegan)
2h
Ravioli asparagi e bottarga
45min
Tortelli di erbette, ricotta e spinaci
1h 30min
Ravioli ai carciofi
1h 30min
Mezzelune al farro con prosciutto e mozzarella
55min
Tortelli di zucca mantovani
2h 30min
Grissini stirati al sesamo (di Luca Montersino)
2 godz. 15 min
Tigelle
3 godz. 50 min