Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta all'uovo
- 300 g di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
- 3 uova
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 500 g di polpa di zucca, tipo "violina" a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di Parmigiano Reggiano stagionato 24 mesi a pezzi (2-3 cm)
- 1 tuorlo
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1560 kJ / 373 kcal
- Eiwitten
- 19.4 g
- Koolhydraten
- 44.1 g
- Vetten
- 14.4 g
- Vezels
- 1.9 g
Alternatieve recepten
Gnocchi di zucca al Taleggio
1 godz. 10 min
Pasta all'uovo
1h
Ravioli al cacao con ripieno di ricotta e noci
1h 30 min
Ravioli ricotta e spinaci
10h
Gnocchi di patate ripieni di zucchine
1 godz. 10 min
Tortelli di zucca mantovani
2 Std. 30 Min
Cappellacci al gorgonzola e verza
1h 20 min
Tortelli di erbette, ricotta e spinaci
1h 30 min
Ravioli ai carciofi e pancetta
1h 20 min
Tortelli verdi
3h 30 min
Tortellini in brodo
1h 20 min
Cappelletti reggiani
2h