Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g di acqua
- 600 g di aceto di vino bianco
- 3 foglie di alloro secche
- 1 cucchiaino di sale (optioneel)
- 500 g di pomodori secchi
- 2 cucchiaini colmi di aglio disidratato in scaglie
- 2 pizzichi di peperoncino piccante rosso a pezzetti
- 2 pizzichi di timo secco
- 2 cucchiaini di origano secco
- 1 cucchiaini di basilico secco
- olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 12451 kJ / 2976 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 321 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Conserva di pomodoro classica
7h 20min
Zucchine sott'olio
723小时 15 分钟
Pesto alla genovese
20 分钟
Composta di pomodori e capperi
1小时
Melanzane sott'olio alla siciliana
3hod. 30min
Pomodorini al naturale
1小时
Funghetti sott'olio
721h
Peperoncini farciti sott'olio
721 godz. 20 min
Carciofini sott'olio
721 godz. 20 min
Giardiniera sott'aceto
721h 25min
Funghi sott'olio con peperoncini e menta
45 分钟
Pesche sciroppate
721 godz. 20 min