Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g di acqua
- 600 g di aceto di vino bianco
- 3 foglie di alloro secche
- 1 cucchiaino di sale (optioneel)
- 500 g di pomodori secchi
- 2 cucchiaini colmi di aglio disidratato in scaglie
- 2 pizzichi di peperoncino piccante rosso a pezzetti
- 2 pizzichi di timo secco
- 2 cucchiaini di origano secco
- 1 cucchiaini di basilico secco
- olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 12451 kJ / 2976 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 321 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Conserva di pomodoro classica
7u. 20min
Zucchine sott'olio
723 godz. 15 min
Pesto alla genovese
20 Min
Patè di peperoncini
30 Min
Peperoncini farciti sott'olio
721 godz. 20 min
Peperoni alla pugliese
721 godz. 10 min
Zucchine piccanti
55 Min
Carciofini sott'olio
721 godz. 30 min
Pesto di pomodori secchi e aglio
10 min
Pomodorini al naturale
1 godz.
Melanzane sott'olio alla siciliana
3h 30min
Composta di cipolle rosse
2 Std.