Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 900 g di melanzane tonde violette a fette (2 cm)
- 1 cucchiaio di sale
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 2 spicchi di aglio
- 3 rametti di timo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 4 gambi di basilico fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 2 rametti di origano fresco, gli aghi lavati e asciugati
- 400 g di aceto di vino bianco
- 400 g di vino bianco secco
- 1 peperone rosso a dadini (2x2 cm)
- 2 gambi di sedano bianco a dadini (2x2 cm)
- olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1143 kJ / 273 kcal
- Eiwitten
- 0.9 g
- Koolhydraten
- 2.3 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Melanzane e zucchine marinate
1h 35min
Peperoni alla pugliese
721u. 10min
Salsa di verdure miste agrodolci
744 Std. 45 Min
Composta di melanzane e peperoni
1h 45min
Conserva di barbabietole in agrodolce
12sa 30 dk
Peperoni in agrodolce
30min
Zucchine piccanti
55min
Zucchine sott'olio
723u. 15min
Salsa piccante allo zenzero
30min
Verdure miste in agrodolce
25 godz. 40 min
Melanzane sott'olio alla siciliana
3 Std. 30 Min
Marmellata di pompelmo rosa
1h 20min