Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 900 g di melanzane tonde violette a fette (2 cm)
- 1 cucchiaio di sale
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 2 spicchi di aglio
- 3 rametti di timo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 4 gambi di basilico fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 2 rametti di origano fresco, gli aghi lavati e asciugati
- 400 g di aceto di vino bianco
- 400 g di vino bianco secco
- 1 peperone rosso a dadini (2x2 cm)
- 2 gambi di sedano bianco a dadini (2x2 cm)
- olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1143 kJ / 273 kcal
- Eiwitten
- 0.9 g
- Koolhydraten
- 2.3 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Melanzane e zucchine marinate
1 godz. 35 min
Composta di melanzane e peperoni
1 Std. 45 Min
Verdure miste in agrodolce
25 Std. 40 Min
Confettura estiva
55min
Composta di pomodori e capperi
1h
Salsa di verdure miste agrodolci
744h 45min
Cipolline sott'olio
361h 10min
Peperoni alla pugliese
721h 10min
Melanzane sott'olio alla siciliana
3 godz. 30 min
Pomodorini al naturale
1h
Zucchine sott'olio
723h 15min
Giardiniera sott'aceto
721h 25min