Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 90 g di olio extravergine di oliva
- 85 - 90 g di olive verdi in salamoia, denocciolate
- 400 g di acqua
- 140 g di spinaci baby freschi
- 620 g di farina manitoba
- 10 g di lievito di birra disidratato
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di zucchero
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 1 cucchiaino colmo di sale grosso
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2439 kJ / 583 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 78 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza Gourmet con friggitelli e alici marinate
4 godz.
Pizza alle tre farine
1 Std. 55 Min
Focaccia integrale ai fiocchi di latte e zucchine
2sa 10 dk
Pizza saporita con uova e spinaci
2sa 30 dk
Focaccia integrale con melanzane e pancetta
3h 20min
Pizza Gourmet insalata, salsa cocktail gamberetti e salmone
4 godz.
Pane alla soia
3sa 10 dk
Focaccia di zucca
1 godz. 35 min
Pizza alle zucchine
1sa 45 dk
Focaccia al pesto
3 godz. 40 min
Focaccia integrale con i pomodorini (vegan)
4 godz.
Verdure gratinate con panure di anacardi (vegan)
1h