![Focaccia sarda ai pomodori (Fogazza cun tamatiga) Focaccia sarda ai pomodori (Fogazza cun tamatiga)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/69A4B881-C4C1-4389-82CA-FD7E7F521F3B/Derivates/483c9a8b-4fb5-412e-a7af-aff6aea89aa3.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 1 bustina di lievito di birra disidratato (vedere varianti)
- 280 g di acqua
- 25 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 300 g di semola di grano duro
- 200 g di farina tipo 0 + q.b.
- 10 g di sale
Ripieno
- 1 spicchio di aglio
- 700 g di pomodori maturi a metà
- 6 foglie di basilico fresco, lavate ed asciugate
- 5 g di sale
- 50 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1113 kJ / 266 kcal
- Eiwitten
- 5.7 g
- Koolhydraten
- 36.5 g
- Vetten
- 10.8 g
- Vezels
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ravioli sardi (Culurgiones)
2 godz. 30 min
Pane di patate
3h
Calzoni ripieni con verdure e prosciutto
2 godz.
Spianata sarda
7h 45min
Tiliccas sarde
2hod. 20min
Pitta chicculiata
4 Std. 45 Min
Focacce ripiene al cavolfiore (Parathas)
45 min
Pardulas
8h 40 min
Pizzo Salentino con la gialletta
3 godz. 30 min
Pizza alla curcuma con acciughe, fiori di zucca e cipolle
3h
Pane Naan con cipolla e cumino
2 Std. 25 Min
Torta salata con provola, peperoni, ricotta e speck
1 godz. 50 min