Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 280 g di acqua
- 1 bustina di lievito di birra disidratato (vedere varianti)
- 25 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 300 g di semola di grano duro
- 200 g di farina tipo 0 +q.b.
- 10 g di sale
Ripieno
- 1 spicchio di aglio
- 700 g di pomodori maturi a metà
- 5 g di sale
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 6 foglie di basilico fresco, lavate ed asciugate
Terminare la preparazione
- olio extravergine di oliva q.b.
- semola di grano duro q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1113 kJ / 266 kcal
- Eiwitten
- 5.7 g
- Koolhydraten
- 36.5 g
- Vetten
- 10.8 g
- Vezels
- 2.8 g
Alternatieve recepten
Torta salata di cipolle bianche
1h 25min
Focaccia alle cipolle
2h 20min
Tortilla hack con semi di papavero
1h 30min
Quiche ai pomodorini
1h
Pizza di patate alle verdure
2h
Pardulas
8 Std. 40 Min
Crocchette di borlotti
40min
Quiche di zucchine e fiori di zucchina
2h 20min
Panada sarda
2h 55min
Focaccia alle melanzane
1h 50 min
Focaccia di Carnevale salentina
3h 40min
Panada sarda di salsiccia e patate
45min