Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 10 g di lievito di birra fresco
- 10 g di olio di oliva
- 100 g di acqua + q.b.
- 300 g di farina
- 200 g di farina di grano duro
- 100 g di farina di forza (manitoba)
- 1 cucchiaino di sale
Farcia e termine della preparazione
- 800 g di cipolle bianche in quarti (1000 g se da pulire)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 20 pomodori ciliegino in quarti
- 20 olive nere denocciolate
- 15 g di capperi sotto sale dissalati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1439 kJ / 344 kcal
- Eiwitten
- 10.2 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 4.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quiche di zucchine e prosciutto cotto
1h 20min
Focaccia alle melanzane
1óra 50p
Focaccia croccante
2h 10min
Calzone pugliese alle cipolle
2h 30min
Torta salata champignon e provola
1h 5min
Torta salata ai funghi
1h 30min
Crostata di carciofi e olive (vegan)
1h 15min
Sfogliata ai funghi
1 godz. 40 min
Pitta rustica salentina
1 godz. 40 min
Focaccia con la crescenza
1h 45 min
Pizza bianca alla rucola
1h 35min
Focaccia a sorpresa
2h