Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 10 g di lievito di birra fresco
- 10 g di olio di oliva
- 100 g di acqua + q.b.
- 300 g di farina
- 200 g di farina di grano duro
- 100 g di farina di forza (manitoba)
- 1 cucchiaino di sale
Farcia e termine della preparazione
- 800 g di cipolle bianche in quarti (1000 g se da pulire)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 20 pomodori ciliegino in quarti
- 20 olive nere denocciolate
- 15 g di capperi sotto sale dissalati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1439 kJ / 344 kcal
- Eiwitten
- 10.2 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 4.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quiche Lorraine
45 Min
Focaccia al formaggio
55 Min
Quiche salata ai carciofi
1 Std. 20 Min
Quiche di patate e cipolle
55 Min
Pasticcio altamurano
3h 30min
Erbazzone reggiano
2 Std.
Pizzo Salentino con la gialletta
3h 30min
Quiche di zucchine e prosciutto cotto
1 Std. 20 Min
Focaccia alle melanzane
1h 50 min
Pitta rustica salentina
1 Std. 40 Min
Focaccia di Carnevale salentina
3h 40min
Quiche broccoli e prosciutto cotto
3 Std.