Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base
- 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 160 g di grissini
- 90 g di burro morbido a pezzi
Crema
- 50 g di pistacchi salati sgusciati
- 120 g di mortadella a fette + q.b. per guarnire
-
100
g di panna (min. 30% di grassi)
of 100 g di latte intero - 20 g di Cognac
- 4 fogli di gelatina (8 g), ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
- 500 g di stracchino a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2222 kJ / 531 kcal
- Eiwitten
- 21.1 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 42.7 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Flan al salmone affumicato
45min
Cheesecake salata asparagi, ricotta e robiola
5h
Cheesecake al pesto genovese
9 Std.
Girelle al gorgonzola e mortadella
8 godz.
Cheesecake alle arachidi salate
3 Std. 30 Min
Bignè alla crema di funghi e speck
1h 35min
Mini cheesecake salate al basilico
3 Std. 30 Min
Cheesecake in bicchierino al gorgonzola e noci con miele
4h 50min
Cheesecake al tonno e alici con peperoni
9 Std.
Cannoncino al salmone affumicato e cioccolato bianco (di Sebastiano Rovida)
40min
Mini fior di cheesecake
2h 15 min.
Cheesecake integrale alla robiola e salmone
9 Std.