Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 pera, sbucciata e a tocchetti (2 cm circa)
- 2 cucchiai di Cognac
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 60 g di pancarré a pezzi
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 550 g di carne trita di maiale
- 1 uovo
- 80 g di formaggio fresco spalmabile
- 1 pizzico di sale
- 150 g di speck a fette
- Parmigiano Reggiano grattugiato q.b. per spolverizzare
- 100 g di mozzarella, scolata e a fette
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1586 kJ / 379 kcal
- Eiwitten
- 33.2 g
- Koolhydraten
- 9.1 g
- Vetten
- 23.6 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpette alla birra
1 godz.
Polpettone con zucchine, speck e mozzarella
1 godz.
Filetto di maiale con salsa ai funghi
1 godz.
Polpettone di carne ai funghi
1 godz. 30 min
Involtini di pollo all'arancia
1 godz. 30 min
Polpettone in crosta
1 godz. 10 min
Filetto di maiale all’uva
1h 15min
Polpettone allo speck con pere e vellutata di zucca (TM6)
1 godz.
Polpettoni di peperoni
1h 20min
Polpettone in crumble fragrante
1 godz.
Cheesecake allo stracchino e mortadella con pistacchi
9h
Frollini salati al formaggio, olive e pomodori secchi
1 godz.