Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 pera, sbucciata e a tocchetti (2 cm circa)
- 2 cucchiai di Cognac
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 60 g di pancarré a pezzi
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 550 g di carne trita di maiale
- 1 uovo
- 80 g di formaggio fresco spalmabile
- 1 pizzico di sale
- 150 g di speck a fette
- Parmigiano Reggiano grattugiato q.b. per spolverizzare
- 100 g di mozzarella, scolata e a fette
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1586 kJ / 379 kcal
- Eiwitten
- 33.2 g
- Koolhydraten
- 9.1 g
- Vetten
- 23.6 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Manzo alla birra
3 godz. 20 min
Rotoli di tacchino al Gorgonzola
1 godz. 5 min
Polpettone allo speck con pere e vellutata di zucca (TM6)
1h
Involtini alla frutta secca
40 min
Polpette in salsa di zucca con funghi
55min
Polpettone in crumble fragrante
1h
Fettine di lonza in crema di prugne
1sa 20 dk
Polpettone in crosta
1h 10 min
Filetto di maiale con salsa ai funghi
1h
Piccoli polpettoni in crosta
1h 10 min
Polpettone con zucchine, speck e mozzarella
1h
Involtini con funghi e castagne
45 min