Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g di pesce misto per zuppa, pulito e lavato (gallinella, triglie, calamari, seppie, coda di rospo, vongole, cozze, canocchie)
- 1 mazzetto di prezzemolo, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 4 spicchi di aglio
- 1 cipolla piccola, da 50 g circa
- 1 peperoncino, senza semi
-
400
g di polpa di pomodoro a pezzi
of 400 g di pomodori pelati - 1 cucchiaio di concentrato di pomodoro
- 100 g di vino bianco secco
- 10 g di aceto di vino
- 1 pizzico di sale
- 8 fette di pane
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 5096 kJ / 2128 kcal
- Eiwitten
- 134.4 g
- Koolhydraten
- 250.9 g
- Vetten
- 72.1 g
- Vezels
- 17.6 g
Alternatieve recepten
Insalata di mare
1 godz. 30 min
Zuppetta di crostacei
40 min
Caldo freddo di risotto al baccalà
1h 20min
Zuppa del pescatore
50 min
Brodetto alla triestina
1h
Brodetto di Fano
1h
Zuppa di funghi e pescatrice
45 min
Cotriade (brodetto di pesce Bretone)
1h 15 min
Filetti di salmone in salsa di acetosa
40 min
Zuppa di pesce veloce (Bimby Friend)
50 min
Crema di scampi
1 godz. 30 min
Buridda alla ligure
55 min