![Brodetto romagnolo Brodetto romagnolo](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5C907A3B-8944-4D23-99E8-D7BEA70E3A50/Derivates/d9e8b15051a3cd47d3b124a3daafe81de44ce5f5.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g di pesce misto per zuppa, pulito e lavato (gallinella, triglie, calamari, seppie, coda di rospo, vongole, cozze, canocchie)
- 1 mazzetto di prezzemolo, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 4 spicchi di aglio
- 1 cipolla piccola, da 50 g circa
- 1 peperoncino, senza semi
-
400
g di polpa di pomodoro a pezzi
of 400 g di pomodori pelati - 1 cucchiaio di concentrato di pomodoro
- 100 g di vino bianco secco
- 10 g di aceto di vino
- 1 pizzico di sale
- 8 fette di pane
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 5096 kJ / 2128 kcal
- Eiwitten
- 134.4 g
- Koolhydraten
- 250.9 g
- Vetten
- 72.1 g
- Vezels
- 17.6 g
Alternatieve recepten
Zuppa di pesce tradizionale
1h 30min
Menù: Capesante gratinate al pepe rosa; Cannelloni con salsa di pesce e Bignè chantilly e melagrana (Bimby Friend)
Geen beoordelingen
Zuppetta di crostacei
40p
Zuppa di pesce misto
40p
Pepata di cozze
55 min
Faraona delle feste con arance e castagne
2h 30min
Brodetto alla triestina
1h
Zuppa del golfo
1h 30min
Cotriade (brodetto di pesce Bretone)
1 Std. 15 Min
Brodetto di Fano
1h
Zuppa di pesce alla napoletana
1 Std. 10 Min
Spezzatino di reale alle olive
1 Std. 20 Min