Riso rosso con funghi, totani e ananas (senza glutine)
TM6 TM5

Riso rosso con funghi, totani e ananas (senza glutine)

3.0 (2 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 1000 g di acqua
  • 10 g di sale
  • 300 g di riso rosso Ermes integrale, cottura 35 min.
  • 1 spicchio di aglio
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 300 g di totani puliti, ad anelli (vedere consigli)
  • 200 g di funghi champignon a fette
  • 1 ananas fresco pulito, la polpa a dadini (vedere consigli)
  • ½ - 1 cucchiaino di curry in polvere

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
1657 kJ / 396 kcal
Eiwitten
17.6 g
Koolhydraten
78.1 g
Vetten
3.6 g
Vezels
5.5 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten