Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 gherigli di noci
- 60 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di succo di melagrana
- 50 g di vino bianco
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 320 g di pasta secca tipo linguine
- 12 gamberoni giganti crudi, sgusciati e puliti, solo le code
- 4 gamberoni giganti crudi, sgusciati, puliti e con la testa
- chicchi di melagrana q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2247 kJ / 537 kcal
- Eiwitten
- 42.4 g
- Koolhydraten
- 64.3 g
- Vetten
- 12.2 g
- Vezels
- 3.3 g
Alternatieve recepten
Risotto cuore di Sicilia ai gamberi
40 min
Tagliatelle al nero di seppia con pomodorini neri e gamberi
1sa 20 dk
Baccalà in crosta di pistacchi, olio agli agrumi finocchi e melagrana
40 min
Involtini di pesce spatola con crema di pomodorini e menta
1h
Ceviche di tonno con vinaigrette al lime
1h 35min
Cuori di arancia ripieni di gamberoni
2 godz. 30 min
Gratin di zucca spinosa e dentice
1h 25min
Champignon ripieni con gamberi su crema di curcuma
50 min
Tagliatelle Sol di Sicilia
1sa 30 dk
Risotto ai frutti della passione con scampi
1sa 30 dk
Calamaretti ai pistacchi
30 min
Risotto alla melagrana e coppa
35 min