Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 gherigli di noci
- 60 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di succo di melagrana
- 50 g di vino bianco
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 320 g di pasta secca tipo linguine
- 12 gamberoni giganti crudi, sgusciati e puliti, solo le code
- 4 gamberoni giganti crudi, sgusciati, puliti e con la testa
- chicchi di melagrana q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2247 kJ / 537 kcal
- Eiwitten
- 42.4 g
- Koolhydraten
- 64.3 g
- Vetten
- 12.2 g
- Vezels
- 3.3 g
Alternatieve recepten
Risotto ai pistacchi, stracchino e bresaola
35 Min
Risotto con asparagi, gelato al Parmigiano Reggiano e aceto balsamico
11 Std.
Bavette con scampi all'arancia
15 Min
Champignon ripieni con gamberi su crema di curcuma
50 min
Cannoncino al salmone affumicato e cioccolato bianco (di Sebastiano Rovida)
40 Min
Involtini di branzino con crema di cime di rapa
1 Std.
Paccheri ripieni di carciofi gratinati
1u. 10min
Tagliatelle Sol di Sicilia
1 Std. 30 Min
Cuori di arancia ripieni di gamberoni
2 Std. 30 Min
Salmone in crosta di mandorle con tagliatelle agli asparagi
45 min
Baccalà in crosta di pistacchi, olio agli agrumi finocchi e melagrana
40 Min
Astice in bella vista
1 Std. 15 Min