Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 rametto di basilico fresco, le foglie lavate
- 2 spicchi di aglio, senza anima
- 1 peperoncino secco piccante
- 60 g di olio extravergine di oliva + q.b
- 500 g di molluschi cefalopodi misti (polpo, moscardini, seppie, totani, calamari), puliti e a pezzi
- 1000 g di molluschi conchigliferi misti (vongole, cozze), spurgati
-
250
g di pomodori sardi a pezzi
of 250 g di passata di pomodoro sardi a pezzi - 100 g di vino bianco secco, tipo Vermentino
- 500 g di pesce misto per zuppa, pulito e a filetti
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di acqua
- 12 fogli di pane carasau
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2431 kJ / 581 kcal
- Eiwitten
- 52.7 g
- Koolhydraten
- 43.1 g
- Vetten
- 23.2 g
Alternatieve recepten
Coniglio alla siciliana
1 godz. 20 min
Anatra all'arancia
1hod. 35min
Trippa e fagioli alla contadina
1 Std. 10 Min
Cinghiale ai frutti di bosco
26h
Acquacotta
50 min
Agnello al vino
40 Min
Vin brulè bianco
20 Min
Manzo alla borgognona
1hod. 35min
Costine di maiale in agrodolce
50 min
Salsa all'aglio per pesce e crostacei
15 Min
Ravioli senza via di scampo
2h
Ravioli luganega e porcini
2h