Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 rametto di basilico fresco, le foglie lavate
- 2 spicchi di aglio, senza anima
- 1 peperoncino secco piccante
- 60 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 500 g di molluschi cefalopodi misti (polpo, moscardini, seppie, totani, calamari), puliti e a pezzi
- 1000 g di molluschi conchigliferi misti (vongole, cozze), spurgati
-
250
g di pomodori sardi a pezzi
of 250 g di passata di pomodoro - 100 g di vino bianco secco, tipo Vermentino
- 500 g di pesce misto per zuppa, pulito e a filetti (vedere consigli)
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di acqua
- 12 fogli di pane carasau
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2431 kJ / 581 kcal
- Eiwitten
- 52.7 g
- Koolhydraten
- 43.1 g
- Vetten
- 23.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baccalà fritto in pastella
1h 10min
Quaglie ai petali di rosa (alla maniera de Come l'acqua per il cioccolato)
1 Std. 30 Min
Amatriciana con cozze
55min
Tagine di rana pescatrice
1h 5min
Polenta con zuppetta di pesce e ceci
2h 10min
Zuppa di aragosta
1 Std.
Brodo Thai di gamberi e mele speziate
1 Std. 15 Min
Costolette di agnello al tamarindo e peperoncino
1h 10min
Zuppa di pesce misto
40 Min
Zuppa di fagioli e cozze
55min
Zuppa del golfo
1 Std. 30 Min
Zuppa di pesce alla napoletana
1h 10min