Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 cucchiaio di farina tipo 00
- 300 g di carne di coniglio tritata grossa
- 1 scalogno a pezzi
- 50 g di burro a pezzi
- 200 g di vino bianco secco
-
1
dado per brodo di carne (dose per 0,5 l)
of 1 cucchiaino di dado per brodo di carne fatto in casa - 1 pizzico di pepe
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 melagrana, i chicchi sgranati
- 1200 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 320 g di pasta all'uovo secca, tipo tagliatelle
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 770 kJ / 184 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 23.7 g
- Vetten
- 6.7 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagne con castagne, zucca e finocchietto selvatico
55 dk
Linguine con polpette alla fiorentina
1ωρ. 10 λεπτ.
Bocconcini della regina (Vol-au-vent ai funghi e pollo)
2h 30min
Ravioli ai carciofi e pancetta
1sa 20 dk
Zabaione al peperone rosso
20 dk
Pappardelle al ragù di agnello
1 Std.
Ravioli luganega e porcini
2 godz.
Lasagne con ragù di salsiccia e fave
1h 40min
Pollo alla tapenade con purè di patate e cipolle caramellate
2 godz. 50 min
Pappardelle al forno con ragù di carne e ricotta
1 godz. 30 min
Risotto autunnale
50 Min
Crêpes tropicali
40 Min