Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 cucchiaio di farina tipo 00
- 300 g di carne di coniglio tritata grossa
- 1 scalogno a pezzi
- 50 g di burro a pezzi
- 200 g di vino bianco secco
-
1
dado per brodo di carne (dose per 0,5 l)
of 1 cucchiaino di dado per brodo di carne fatto in casa - 1 pizzico di pepe
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 melagrana, i chicchi sgranati
- 1200 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 320 g di pasta all'uovo secca, tipo tagliatelle
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 770 kJ / 184 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 23.7 g
- Vetten
- 6.7 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tagliatelle fresche ai funghi porcini
1h
Risotto primavera allo speck
1h 5min
Tagliatelle al basilico al sugo di olive e pomodori
1h 25 min
Strascinati con mollica e peperoni cruschi
2h
Tagliatelle agli spinaci, stracciatella e pomodorini (senza glutine)
50 min
Risotto meneghino rivisitato
50 min
La nuova Sacher di Luca Montersino
3h 30min
Calzoni ricotta e funghi
1h 5min
Penne con crema di limone e carciofi
30 min
Risotto radicchio e gamberi
1h 20 min
Risotto agli asparagi e vongole
1h 15min
Anellini alla pecorara
2h