Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g di burro
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 40 g di pecorino Romano a pezzi (3 cm)
- 2 uova
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di latte
- 2 pizzichi di sale
- 200 g di farina tipo 00 +q.b.
- 1 bustina di lievito istantaneo per torte salate
- 30 g di capperi sott'aceto
- 60 g di olive denocciolate
- 200 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 100 g di pancetta coppata a fette
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 862 kJ / 206 kcal
- Eiwitten
- 9.3 g
- Koolhydraten
- 14.6 g
- Vetten
- 12.7 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fagottini al cioccolato
7 Std. 45 Min
Polpettone in crosta
1h 10min
Focaccia a sorpresa
2 Std.
Focaccine fantasia
2h 5min
Focaccia tramezzino
2h 5min
Trancetti all'albicocca
1h 10min
Mini valdostane al kamut
1h 5min
Girelle di mozzarella (di Luca Montersino)
3h 45min
Biscotti intrecciati (di Erica Liverani)
1h 20min
Plumcake ripieni al gianduia
50min
Hot dog
4 godz. 55 min
Bottoncini al latte semidolci
5 godz. 10 min