Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g di burro
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 40 g di pecorino Romano a pezzi (3 cm)
- 2 uova
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di latte
- 2 pizzichi di sale
- 200 g di farina tipo 00 +q.b.
- 1 bustina di lievito istantaneo per torte salate
- 30 g di capperi sott'aceto
- 60 g di olive denocciolate
- 200 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 100 g di pancetta coppata a fette
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 862 kJ / 206 kcal
- Eiwitten
- 9.3 g
- Koolhydraten
- 14.6 g
- Vetten
- 12.7 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Muffin con gocce di cioccolato
1hod.
Muffin
35 Min
Bomboloni al forno
3h 35 min
Trancetti all'albicocca
1h 10min
Bottoncini al pomodoro farciti
5sa
Polpette di mortadella
20 Min
Crocchette di riso con Parmigiano reggiano
1hod.
Bomboloni salati
3 Std. 20 Min
Bottoncini con wurstel
5sa
Ciambelle di Carnevale
4h 5 min
Tortini di mele
1h 10min
Panini al latte e cioccolato
3 Std.