Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 70 g di zucchero
- 300 g di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
- 130 g di burro a pezzi + q.b. per imburrare
- 1 uovo
- 1 tuorlo d'uovo
Ripieno
- 50 g di pecorino a pezzi
- 100 g di prosciutto crudo
- 200 g di mozzarella
- 400 g di ricotta ben scolata dal siero
- 2 tuorli d'uovo
- 2 albumi
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 1 cucchiaio di latte
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2163 kJ / 517 kcal
- Eiwitten
- 21.3 g
- Koolhydraten
- 40.6 g
- Vetten
- 31.1 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia ai friarielli
2 godz. 15 min
Cipolle al gratin
1h
Torta di pane salata
55min
Krapfen di patate ripieni
2h 30 min
Pizza con la ricotta
2 godz. 40 min
Charlotte di cioccolato e vaniglia
11h 20min
Focaccia pere e gorgonzola
1 godz. 55 min
Cipolle ripiene al prosciutto
1h
Torta tipo bocconotto al cioccolato
2h
Pan di Spagna salato pomodori, crudo e mozzarella
3h 30 min
Patate gratinate al Gorgonzola
40 min
Panettone farcito
6h 45min