Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta
- 300 g di farina
- 3 uova
- 1 cucchiaino di olio di oliva
Ripieno
- 700 g patate, pelate e a pezzi (2 cm)
- 1000 g di acqua
- 20 g di olio di oliva
- 1 spicchio di aglio mondato
- 250 g di scampi sgusciati e a pezzi
- 1 mazzetto di prezzemolo tritato
- 40 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
Condimento e termine della preparazione
- 20 g di olio di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 250 g di scampi sgusciati
- 50 g di spumante
- 100 g di latte
Terminare la preparazione
- 1 tartufo nero fresco piccolo
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2036.3 kJ / 486.7 kcal
- Eiwitten
- 27.7 g
- Koolhydraten
- 61.5 g
- Vetten
- 13.3 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 532.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto alla crema di scampi (TM5)
50min
Ravioli di patate e gamberi
1h 20min
Ravioli al radicchio in crema di balsamico
1h 30min
Ravioli all'astice con sautè di vongole
4h
Pasta all'uovo
1h
Ravioli ai carciofi e pancetta
1h 20min
Ravioli al radicchio
1 Std. 10 Min
Ravioli con ripieno di pesce
1h 30min
Capesante ai funghi porcini
1h 20min
Ravioloni neri ripieni di branzino
1h 45min
Fettuccine al limone al sugo di scampi
1h 5min
Cappelletti reggiani
2h