Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 220 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
-
2
cucchiaini di lievito di birra disidratato
of 20 g di lievito di birra fresco, sbriciolato - 400 g di farina manitoba
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 240 g di formaggio, semistagionato (tipo Gouda, Cheddar etc.) a pezzi
- 120 g di cipolla in quarti
- 200 g di peperone rosso, pulito e in quarti
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di passata di pomodoro
- 30 g di concentrato di pomodoro
- 1 cucchiaino di sale
- ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato
-
1
cucchiaino di paprika in polvere, affumicata
of 1 cucchiaino di paprika dolce - 1 pizzico di pepe di Cayenna macinato
- 1 cucchiaino di zucchero
-
300
g di spinaci tritati surgelati, decongetati e sgocciolati
of 200 g di spinaci baby freschi - 4 uova
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1765 kJ / 422 kcal
- Eiwitten
- 19.4 g
- Koolhydraten
- 39.6 g
- Vetten
- 20.6 g
Alternatieve recepten
Pizza Gourmet con mozzarella di bufala e composta di pere e zenzero
5h
Pane al latte con semi di papavero
1 godz. 40 min
Salame di manzo al Montasio con contorno di porcini
1 godz. 50 min
Pizza vegetariana arcobaleno
2 godz.
Pizza del pastore
5h
Sformato di noodle
1 godz. 30 min
Tagliatelle smalzade
2sa 30 dk
Carne di manzo speziata (Boboti)
1h 15 min
Pane al rosmarino e salvia
18h
Pane al semolino
4sa
Focaccia spinaci e olive
1 godz. 30 min
Focaccia al pesto
3h 40 min