Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
Ripieno
- 5 spicchi di aglio
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di spinaci in foglia surgelati
- 2 ½ cucchiaini di sale
- 2 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- 150 g di cipolla in quarti
- 80 g di carota, pelata e a pezzi
- 500 g di carne trita mista
- 300 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 15 g di concentrato di pomodoro
- 2 cucchiaini di origano secco
- 1000 g di latte
- 120 g di farina tipo 00
- 50 g di burro
Crêpes
- 120 g di burro + q.b.
- 750 g di latte
- 1 cucchiaino di sale
- 300 g di farina tipo 00
- 3 uova
- Voeding
- per 1 porzioni
- Calorieën
- 701 kJ / 36 kcal
- Eiwitten
- 53 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta salata di cipolle bianche
1h 25min
Panzerotti romani
1h 10min
Lasagne al prosciutto cotto (senza glutine)
1 godz. 45 min
Calzoni vegetariani
1h 50 min
Involtini lucani
50 Min
Quiche di patate e cipolle
55 Min
Rotolini di lasagne
1hod.
Torta salata di merluzzo e spinaci
2 godz. 30 min
Pasticcio di pollo mediterraneo
55 Min
Involtini di maiale con spinaci
55 Min
Quiche ai funghi e salsiccia aromatizzata all'olio tartufato
1 Std. 30 Min
Quiche broccoli e prosciutto cotto
3 Std.