Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
Ripieno
- 5 spicchi di aglio
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di spinaci in foglia surgelati
- 2 ½ cucchiaini di sale
- 2 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- 150 g di cipolla in quarti
- 80 g di carota, pelata e a pezzi
- 500 g di carne trita mista
- 300 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 15 g di concentrato di pomodoro
- 2 cucchiaini di origano secco
- 1000 g di latte
- 120 g di farina tipo 00
- 50 g di burro
Crêpes
- 120 g di burro + q.b.
- 750 g di latte
- 1 cucchiaino di sale
- 300 g di farina tipo 00
- 3 uova
- Voeding
- per 1 porzioni
- Calorieën
- 701 kJ / 36 kcal
- Eiwitten
- 53 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cordon bleu di melanzana
1 godz.
Plumcake salato con Emmental e spinaci
50min
Torta salata di zucca e spinaci
1 godz. 50 min
Crostata salata di spinaci
1 godz.
Torta salata di merluzzo e spinaci
2 godz. 30 min
Timballini di riso allo zabaione con asparagi e omelette delicata al Varoma
45 min
Fatayer agli spinaci
2hod. 20min
Verdurine in sfoglia
1 godz.
Crocchette di pesce alla menta
10 Std.
Melanzane ripiene di quinoa
1h 35min
Melanzane ripiene all'orientale
1h 20min
Crocchette di melanzane
35min