Arancini agli asparagi (senza glutine)
TM6 TM5 TM31

Arancini agli asparagi (senza glutine)

3.0 (9 beoordelingen)

Ingrediënten

Arancini

  • 20 g di Parmigiano reggiano
  • 700 - 750 g di acqua
  • 125 g di asparagi
  • 40 g di scalogno
  • 30 g di burro a pezzi
  • 100 g di riso Carnaroli
  • 50 g di vino bianco
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 1 pizzico di noce moscata in polvere

Terminare la preparazione

  • 2 uovo
  • pangrattato senza glutine q.b.
  • olio di arachidi

Voeding
per 1 pezzo
Calorieën
424.8 kJ / 101.5 kcal
Eiwitten
1.9 g
Koolhydraten
7.2 g
Vetten
7.4 g
Verzadigd vet
2.2 g
Vezels
0.3 g
Natrium
98.2 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten