![Arancini agli asparagi (senza glutine) Arancini agli asparagi (senza glutine)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/BF15493A-1FA8-4FAC-B876-E992E12FF159/Derivates/544CA1E5-8733-447F-80EC-215CA0C4DB55.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Arancini
- 20 g di Parmigiano reggiano
- 700 - 750 g di acqua
- 125 g di asparagi
- 40 g di scalogno
- 30 g di burro a pezzi
- 100 g di riso Carnaroli
- 50 g di vino bianco
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
Terminare la preparazione
- 2 uovo
- pangrattato senza glutine q.b.
- olio di arachidi
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 424.8 kJ / 101.5 kcal
- Eiwitten
- 1.9 g
- Koolhydraten
- 7.2 g
- Vetten
- 7.4 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 98.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Melanzane ripiene light
1h
Crostatine al melograno
50min
Cheesecake salata alle fragole
2h
Pizza saporita con uova e spinaci
2h 30min
Lasagne di melanzane e tacchino
1h 30min
Pane senza lievito
19h
Pane al rosmarino e salvia
18 godz.
Polpettone di vitello e verdure (per 2 persone)
1h
Polpette di carciofi e scamorza
1h
Polpettone di manzo ripieno sottovuoto
5h
Mix di farine per impasti salati (senza glutine)
10min
Pasta al forno alla boscaiola (senza glutine)
1h