Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tagliatelle bianche
- 100 g di farina tipo 00
- 100 g di semola rimacinata di grano duro
- 2 uova
- 5 g di olio extravergine di oliva
Tagliatelle agli spinaci
- 100 g di farina tipo 00
- 100 g di semola rimacinata di grano duro
- 40 g di spinaci baby freschi cotti (80 g crudi)
- 1 uovo
- 1 tuorlo
- 5 g di olio extravergine di oliva
Ragù di agnello
- 40 g di scalogno a pezzi
- 50 g di carota, pelata e a pezzi
- 50 g di sedano a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di polpa di agnello magra a cubetti (2x2 cm)
- 1 foglia di alloro secca
- 100 g di vino bianco
- 70 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Parmigiano reggiano grattugiato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3167 kJ / 757 kcal
- Eiwitten
- 45.3 g
- Koolhydraten
- 82.5 g
- Vetten
- 27.3 g
- Vezels
- 4.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Orecchiette alle cime di rapa e vongole
4h
Ravioli burro e salvia (6 porzioni)
1h 30min
Ravioli alle erbe aromatiche e crema di ortiche
1h 50 min
Lasagne del boscaiolo
2h 15min
Farfalle all'uovo
1h
Pasta all'uovo
1h
Tagliatelle fresche ai funghi porcini
1h
Orecchiette al grano arso con cime di rapa
5h
Ravioli di ricotta e asparagi con riccioli di tuorlo (senza glutine)
2h
Tortellini in brodo
1h 20 min
Cavatelli
1h 30min
Pasta fresca integrale all'uovo
1h 40min