Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g di acqua
- 2 pizzichi di sale
- 1000 g di cozze fresche pulite
- 2 spicchi di aglio
- 8 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di pangrattato
- 3 uova
- 140 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- olio per frittura
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2646.9 kJ / 632.2 kcal
- Eiwitten
- 49.7 g
- Koolhydraten
- 28.6 g
- Vetten
- 34.2 g
- Verzadigd vet
- 10.2 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 2041.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fagottini al profumo di mare
1 Std. 40 Min
Bignè alla crema di funghi e speck
1h 35min
Cozze ripiene alla pugliese
1h 25 min
Calamari con chorizo e fagioli a Cottura Lenta
5 Std. 30 Min
Chicche di patate alla curcuma con crema di carciofi e bottarga
1 Std. 30 Min
Gnocchi neri con crema di zucca, amaretti e baccalà
1h 10 phút
Cheesecake salata asparagi, ricotta e robiola
5h
Pane pesto e pomodori
3h 55 phút
Bignè al radicchio con glassa al taleggio
1 Std. 20 Min
Uova sode ripiene
1h 10 phút
Cheesecake allo stracchino e mortadella con pistacchi
9 Std.
Cannoncino al salmone affumicato e cioccolato bianco (di Sebastiano Rovida)
40min