Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 foglie di basilico fresche, lavate + q.b.
- 200 g di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
- 2 uova medie
- 2 spicchi di aglio, senza anima
- 1 peperoncino secco piccante
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b. per irrorare
- 1000 g di tartufi di mare, spurgati e lavati (vedere consigli)
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1368 kJ / 327 kcal
- Eiwitten
- 15.7 g
- Koolhydraten
- 38.2 g
- Vetten
- 13.4 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Orecchiette di quinoa con sugo allo speck e funghi
4 Std. 10 Min
Pasticciotti leccesi
1 Std. 15 Min
Tortine alla creme brulèe
1h 5min
Cannelloni di carne con sugo alle verdure
1h 5min
Insalata di calamari vietnamita (Goi muc)
1 Std.
Sformatini di gamberi e verdure
35min
Tagliatelle ai funghi
1 Std.
Coda di rospo all'andouille
1 godz. 20 min
Ravioli ai carciofi e pancetta
1 godz. 20 min
Ravioli luganega e porcini
2 Std.
Cavatelli di rucola con crema di ceci e cozze
1h 5min
Fumetto di gamberi speziato
35min