Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 450 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino colmo di sale
- ½ cubetto di lievito di birra fresco
- 600 g di farina tipo 0
Ripieno
- 500 g di porri a rondelle
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 150 g di mortadella a fette
- 100 g di olive nere denocciolate
- 500 g di pomodori gialli a metà
- 150 g di provola dolce a fette
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 2355 kJ / 563 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 63.6 g
- Vetten
- 25.9 g
- Vezels
- 5.8 g
Alternatieve recepten
Calzoni ripieni con verdure e prosciutto
2sa
Calzoni fritti napoletani
2 godz. 30 min
Torta salata di cipolle bianche
1h 25min
Pitta chicculiata
4h 45min
Pizza del pastore
5 Std.
Focaccia di patate
2 godz. 50 min
Panzerotti gustosi ai peperoni
1h 50 min
Pizzi leccesi
6 Std.
Fagotto napoletano
2 godz. 15 min
Focaccia alle melanzane
1h 50 min
Pitta rustica salentina
1hod. 40min
Focaccia di Carnevale salentina
3 Std. 40 Min