Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 450 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino colmo di sale
- ½ cubetto di lievito di birra fresco
- 600 g di farina tipo 0
Ripieno
- 500 g di porri a rondelle
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 150 g di mortadella a fette
- 100 g di olive nere denocciolate
- 500 g di pomodori gialli a metà
- 150 g di provola dolce a fette
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 2355 kJ / 563 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 63.6 g
- Vetten
- 25.9 g
- Vezels
- 5.8 g
Alternatieve recepten
Focaccia ai friarielli
2 godz. 15 min
Focaccia croccante
2 godz. 10 min
Focaccia alle melanzane
1h 50 min
Focaccia con patate e rosmarino
2hod. 35min
Focaccia con salsiccia
1h 50 min
Rotolo funghi e peperoni
2 godz. 15 min
Krapfen di patate ripieni
2h 30 min
Mitili ripieni alla ligure
1h 50 min
Fruttone leccese al cioccolato
1h 40 min
Pitta rustica salentina
1h 40 min
Pizza rustica lucana
1 Std. 15 Min
Focaccia pugliese
1h 10 phút