![Ravioli ai carciofi e pancetta Ravioli ai carciofi e pancetta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9699E6AE-A5F9-44FF-A34D-1112737018F1/Derivates/e853355a-4886-4d10-81ef-31a68cfbbd58.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta fresca
- 3 uova
- 300 g di farina tipo 00
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di acqua
Ripieno
- 100 g di Parmigiano Reggiano
- 50 g di pancetta affumicata a cubetti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 carota a rondelle
- 300 g di cuori di carciofo a pezzi, ammollati in acqua e limone
- 1 pizzico di sale
- 315 g di acqua
- ½ cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
- 30 g di burro
- 100 g di porro a rondelle
- 60 g di formaggio fresco spalmabile di capra
- 1 tuorlo d'uovo
- farina q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3029 kJ / 724 kcal
- Eiwitten
- 30.2 g
- Koolhydraten
- 66.2 g
- Vetten
- 37.6 g
- Vezels
- 7.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ravioli burro e salvia (6 porzioni)
1ч. 30 мин.
Tortelli di patate e ricotta
1ч. 20 мин.
Tortelli bolognesi sfiziosi
3 godz. 40 min
Ravioli asparagi e bottarga
45 min
Tagliatelle paglia e fieno con ragù di agnello
2ч.
Ravioli al radicchio
1 godz. 10 min
Ravioli ai carciofi
1ч. 30 мин.
Ravioli con ripieno di pesce
1ч. 30 мин.
Ravioli al radicchio in crema di balsamico
1ч. 30 мин.
Paccheri risottati con carciofi alla carbonara
40 мин.
Penne risottate ai cuori di carciofo, prosciutto e ricotta
45 min
Tortelli di zucca mantovani
2h 30min