Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta fresca
- 3 uova
- 300 g di farina tipo 00
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di acqua
Ripieno
- 100 g di Parmigiano Reggiano
- 50 g di pancetta affumicata a cubetti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 carota a rondelle
- 300 g di cuori di carciofo a pezzi, ammollati in acqua e limone
- 1 pizzico di sale
- 315 g di acqua
- ½ cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
- 30 g di burro
- 100 g di porro a rondelle
- 60 g di formaggio fresco spalmabile di capra
- 1 tuorlo d'uovo
- farina q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3029 kJ / 724 kcal
- Eiwitten
- 30.2 g
- Koolhydraten
- 66.2 g
- Vetten
- 37.6 g
- Vezels
- 7.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cappellacci di zucca
1h 30min
Ravioli di stoccafisso su crema di patate e olive taggiasche
2h
Ravioloni verdi di mare
1 godz. 5 min
Ravioli di patate e scampi allo spumante
2h 20min
Ravioli con ripieno di carne
1h 40min
Ravioli lucani
1h
Ravioli al radicchio
1h 10min
Ravioli ai carciofi
1h 30min
Ravioli con ripieno di pesce
1h 30min
Cappellacci al gorgonzola e verza
1h 20 min
Ravioli di ricotta al sugo di agnello
1h 20 min
Crêpes ai funghi
1h 50 min