Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 750 g di aceto di vino bianco (acidità min. 6%)
- 250 g di vino bianco
- 15 g di sale
- 10 - 12 cuori di carciofo (50 g cad. circa, vedere consiglio 1)
- 1 cucchiaino di aglio disidratato in scaglie
- 2 foglie di alloro secche, sbriciolate
- 3 pizzichi di prezzemolo secco
- 1 pizzico di rosmarino secco in polvere
- 10 grani di pepe nero
- 80 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 vasetto
- Calorieën
- 3329 kJ / 795.7 kcal
- Eiwitten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 5.7 g
- Vetten
- 83.6 g
- Vezels
- 83.6 g
Alternatieve recepten
Funghi sott'olio con peperoncini e menta
45 Min
Cardi gratinati
40min
Funghetti sott'olio
721h
Patè di peperoncini
30min
Peperoncini farciti sott'olio
721h 20min
Marmellata di arance rosse e peperoncino
1 Std. 20 Min
Cipolline sott'olio
361h 10min
Castagne sciroppate
721h 10min
Peperoni alla pugliese
721h 10min
Melanzane sott'olio alla siciliana
3 godz. 30 min
Zucchine sott'olio
723h 15min
Marmellata di arance (TM5)
1 godz. 10 min