Carciofini sott'olio
TM5 TM6

Carciofini sott'olio

4.8 (17 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 750 g di aceto di vino bianco (acidità min. 6%)
  • 250 g di vino bianco
  • 1 cucchiaio di sale
  • 10 cuori di carciofo (50 g cad. circa, vedere consiglio 1)
  • 1 cucchiaino di aglio disidratato in scaglie
  • 2 foglie di alloro secche, sbriciolate
  • 3 pizzichi di prezzemolo secco
  • 1 pizzico di rosmarino secco in polvere
  • 10 grani di pepe nero
  • 80 g di olio extravergine di oliva + q.b.

Voeding
per 1 Ricetta completa
Calorieën
10004 kJ / 2391 kcal
Eiwitten
17 g
Koolhydraten
17 g
Vetten
251 g
Vezels
27 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten