Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 100 g di zucchero
- 250 g di ricotta di pecora ben scolata
- 50 g di uvetta sultanina, precedentemente ammollata e strizzata
- 1 uovo
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 1 pizzico di vaniglia burbon in polvere
Impasto
- 300 g di farina tipo 00
- 40 g di strutto
- 120 g di acqua
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 1 arancia, preferibilmente biologica, la scorza (senza la parte bianca)
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 523 kJ / 125 kcal / 523 kJ / 125 kcal
- Eiwitten
- 3.3 g / 3.3 g
- Koolhydraten
- 19.4 g / 19.4 g
- Vetten
- 3.8 g / 3.8 g
- Vezels
- 0.6 g / 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ravioli sardi (Culurgiones)
2h 30 min
Panada sarda
2 godz. 55 min
Muffin cardinali
50 Min
Pabassinas di Mongongiori
1 Std. 30 Min
Zeppole sarde
3 Std.
Tiliccas sarde
2 Std. 20 Min
Minestra di fregola con le anguille
2 Std.
Papassini sardi
8 Std. 45 Min
Amaretti sardi
45min
Seadas
1h 5min
Cinghiale in umido
1h 45 min
Malloreddus alla campidanese
3 Std.