Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 100 g di zucchero
- 250 g di ricotta di pecora ben scolata
- 50 g di uvetta sultanina, precedentemente ammollata e strizzata
- 1 uovo
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 1 pizzico di vaniglia burbon in polvere
Impasto
- 300 g di farina tipo 00
- 40 g di strutto
- 120 g di acqua
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 1 arancia, preferibilmente biologica, la scorza (senza la parte bianca)
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 523 kJ / 125 kcal
- Eiwitten
- 3.3 g
- Koolhydraten
- 19.4 g
- Vetten
- 3.8 g
- Vezels
- 0.6 g
Alternatieve recepten
Ragù di funghi
1 godz. 10 min
Papassini sardi
8h 45min
Polenta sarda
1h 30 min
Tiliccas sarde
2u. 20min
Cipolline sott'olio
361u. 10min
Zeppole sarde
3 Std.
Anguille in umido
40min
Funghetti sott'olio
721u.
Funghi sott'olio con peperoncini e menta
45 min
Panada sarda
2u. 55min
Seadas
1 Std. 5 Min
Ravioli sardi (Culurgiones)
2 Std. 30 Min