![Funghetti sott'olio Funghetti sott'olio](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3A5EC12B-919B-4B10-92E5-39ABED9888A9/Derivates/E2FD8B43-B522-4F9F-823C-FD599DA824F3.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di aceto di vino bianco
- 200 g vino bianco secco
- 500 g di acqua
- 3 spicchi di aglio
- 2 foglie di alloro fresche
- 2 chiodi di garofano
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 500 g di funghi freschi piccoli (champignon, chiodini, ecc.), puliti
- 8 grani di pepe nero
- 300 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 12498 kJ / 2987 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 323 g
- Vezels
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Conserva di pomodoro classica
7h 20min
Zucchine sott'olio
723h 15min
Cipolline sott'olio
361 Std. 10 Min
Melanzane sott'olio alla siciliana
3 Std. 30 Min
Pomodorini al naturale
1 Std.
Peperoncini farciti sott'olio
721h 20min
Peperoni alla pugliese
721h 10min
Pomodori secchi sott'olio
721h
Carciofini sott'olio
721h 20min
Verdure miste in agrodolce
25 Std. 40 Min
Giardiniera sott'aceto
721h 25min
Funghi sott'olio con peperoncini e menta
45 Min