Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 250 g di farina tipo 0
- 250 g di farina di semola di grano duro
- 100 g di strutto
- 190 g di acqua
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 2 limoni, preferibilmente biologici, la scorza (senza la parte bianca)
- 15 di zucchero
- 400 g di pecorino
Terminare la preparazione
- olio di arachidi q.b.
- miele q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 4150 kJ / 992 kcal / 4150 kJ / 992 kcal
- Eiwitten
- 26.9 g / 26.9 g
- Koolhydraten
- 67.3 g / 67.3 g
- Vetten
- 68.4 g / 68.4 g
- Vezels
- 3.2 g / 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ravioli sardi (Culurgiones)
2h 30min
Panada sarda
2 godz. 55 min
Peperoncini farciti sott'olio
721h 20min
Ravioli di ricotta al sugo di agnello
1h 20min
Ravioli di patate e scampi allo spumante
2h 20 min
Tiliccas sarde
2h 20 min
Pastella per fritti
1h
Papassini sardi
8h 45min
Pardulas
8h 40min
Cinghiale in agrodolce alla romana
25u. 40min
Ravioli lucani
1h
Ravioli con ripieno di carne
1hod. 40min