Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 250 g di farina tipo 0
- 250 g di farina di semola di grano duro
- 100 g di strutto
- 190 g di acqua
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 2 limoni, preferibilmente biologici, la scorza (senza la parte bianca)
- 15 di zucchero
- 400 g di pecorino
Terminare la preparazione
- olio di arachidi q.b.
- miele q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 4150 kJ / 992 kcal
- Eiwitten
- 26.9 g
- Koolhydraten
- 67.3 g
- Vetten
- 68.4 g
- Vezels
- 3.2 g
Alternatieve recepten
Malloreddus alla campidanese
3 godz.
Papassini sardi
8u. 45min
Muffin cardinali
50min
Cinghiale ai frutti di bosco
26 godz.
Tiliccas sarde
2h 20min
Minestra di fregola con le anguille
2h
Pabassinas di Mongongiori
1h 30min
Zeppole sarde
3 godz.
Pardulas
8 Std. 40 Min
Funghetti sott'olio
721u.
Panada sarda
2 Std. 55 Min
Ravioli sardi (Culurgiones)
2h 30 min