Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 250 g di farina tipo 0
- 250 g di farina di semola di grano duro
- 100 g di strutto
- 190 g di acqua
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 2 limoni, preferibilmente biologici, la scorza (senza la parte bianca)
- 15 di zucchero
- 400 g di pecorino
Terminare la preparazione
- olio di arachidi q.b.
- miele q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 4150 kJ / 992 kcal
- Eiwitten
- 26.9 g
- Koolhydraten
- 67.3 g
- Vetten
- 68.4 g
- Vezels
- 3.2 g
Alternatieve recepten
Amaretti sardi
45min
Liquore all'uovo
97h 30min
Cinghiale in agrodolce alla romana
25 Std. 40 Min
Minestra di fregola con le anguille
2h
Fregola ai carciofi, menta e bottarga
30min
Ravioli sardi (Culurgiones)
2h 30 min
Ravioli con ripieno di carne
1h 40min
Tiliccas sarde
2h 20min
Pardulas
8 Std. 40 Min
Papassini sardi
8h 45min
Panada sarda
2h 55min
Malloreddus alla campidanese
3h