Apparaten en Accessoires
Seadas
Voorbereiding 30min
Totaal 1u. 5min
6 pezzi
Ingrediënten
Impasto
-
250 g di farina tipo 0
-
250 g di farina di semola di grano duro
-
100 g di strutto
-
190 g di acqua
-
1 pizzico di sale
Ripieno
-
2 limoni, preferibilmente biologici la scorza (senza la parte bianca)
-
15 di zucchero
-
400 g di pecorino
Terminare la preparazione
-
olio di arachidi q.b.
-
miele q.b.
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 pezzo
Eiwitten
26.9 g
Calorieën
4150 kJ /
992 kcal
Vetten
68.4 g
Vezels
3.2 g
Koolhydraten
67.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Giro d'Italia
27 recepten
Italië
Italië
Sapori d'Italia
5 recepten
Italië
Italië
Misschien vind je dit ook leuk...
Amaretti sardi
45min
Liquore all'uovo
97u. 30min
Panada sarda di salsiccia e patate
1u. 30min
Tiliccas sarde
2u. 20min
Panettone con fichi e noci
7u. 30min
Papassini sardi
8u. 45min
Panada sarda
2u. 55min
Pardulas
8u. 40min
Ravioli sardi (Culurgiones)
2u. 30min
Pabassinas di Mongongiori
1u. 30min
Confettura di more
45min
Malloreddus alla campidanese
3u.