Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base
- 350 g di biscotti secchi al cacao
- 140 g di burro a pezzi
Pasta al pistacchio
- 100 g di pistacchi al naturale, sgusciati e spellati
- 10 g di olio di semi di arachidi
- 10 g di zucchero
Crema al pistacchio
- 30 g di latte
- 2 fogli di gelatina (6 g l'uno), ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
- 100 g di zucchero
- 500 g di ricotta fresca, ben scolata dal siero
- 250 g di formaggio fresco spalmabile
Gelatina al caffè
- 150 g di caffè espresso
- 1 foglio di gelatina (6 g), ammollato in acqua fredda per 10 minuti e strizzato
- 15 g di zucchero
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1832 kJ / 438 kcal
- Eiwitten
- 9.3 g
- Koolhydraten
- 37.6 g
- Vetten
- 28.9 g
- Vezels
- 1.6 g
Alternatieve recepten
Cheesecake mascarpone e cioccolato
5h 30min
Cheesecake al cioccolato
9 godz. 30 min
Cheesecake ai lamponi
3 godz. 20 min
Cheesecake al cocco
4 Std. 30 Min
Cheesecake ricotta e pere
4 godz. 35 min
Sbriciolata di biscotti alla crema gianduia e mascarpone
7h
Cheesecake ai due cioccolati e fragole
10 Std. 45 Min
Cheesecake cioccolato e caffè
2h 40min
Cheesecake cioccolato e salsa ai kiwi
7 godz. 50 min
Torta dacquoise al pistacchio
50 min
Semifreddo veloce al caffè
1h
Cheesecake vaniglia e cioccolato
7h 35min