Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Torta
- burro q.b.
- farina tipo 00 q.b.
- 3 uova (da 60 g)
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 250 g di zucchero
- 200 g di farina tipo 00
- 50 g di cacao amaro in polvere
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
Farcitura
- 60 g di zucchero
- 250 g di latte intero
- 30 g di amido di mais (maizena)
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
Copertura
- 120 g di zucchero
- 20 g di cacao amaro in polvere
- 350 g di burro a pezzi
- 120 g di latte intero
Terminare la preparazione
- 200 g di biscotti a bastoncino, ricoperti di cioccolato
- 50 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 1 cucchiaino di latte
- 500 g di confetti al cioccolato colorati
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 4234 kJ / 1012 kcal
- Eiwitten
- 18.4 g
- Koolhydraten
- 85.8 g
- Vetten
- 66.2 g
- Vezels
- 5 g
Alternatieve recepten
Bignè al cioccolato
3 Std.
Cream tart
4 Std.
Blu frosting cupcake
1 Std. 30 Min
Cake pops
4 Std. 25 Min
Cake Pops pasquali
2 Std.
Cupcake velluto rosso per S.Valentino
50 Min
Mini muffin con frosting al mascarpone
1 Std.
Cioccolatini ripieni al cocco
2 Std. 30 Min
Muffin ad alberello natalizio
1 Std. 20 Min
Macaron al cioccolato
24h
Cupcake con frosting alla crema gianduia
1 Std.
Plumcake ripieni al gianduia
50 Min