Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 250 g di farina di riso
- 150 g di farina di mais consentita da prontuario
- 190 g di zucchero a velo consentito da prontuario
- 220 g di burro a pezzi
- 7 tuorli
- ½ bustina di lievito in polvere per dolci
Ripieno
- 1000 g di acqua
- 200 g di chicchi di quinoa
- 250 g di latte intero
- 1 limone, preferibilmente biologico la scorza (senza la parte bianca)
- 500 g di ricotta di pecora, scolata
- 350 g di zucchero
- 6 uova
- 3 cucchiai di acqua di fiori d'arancio
- 60 g di cedro candito a tocchetti
- 1 pizzico di cannella in polvere
Terminare la preparazione
- zucchero a velo consentito da prontuario
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 2750 kJ / 657 kcal
- Eiwitten
- 14.2 g
- Koolhydraten
- 89.7 g
- Vetten
- 26.2 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crêpes (senza glutine)
50min
Pasta choux (senza glutine)
1h 20min
Piadina (senza glutine)
1h 20min
Pizza Dolomiti (senza glutine)
2h 55min
Pasta per pizza (senza glutine)
2h 10min
Muffin al cacao (senza glutine)
50min
Focaccia al rosmarino (senza glutine)
2 godz. 50 min
Pizza "come in pizzeria" (senza glutine)
2h 55min
Pasta sfoglia (senza glutine)
1h 50 min.
Pasta frolla (senza glutine)
2 godz. 45 min
Besciamella (senza glutine)
15min
Crema pasticcera (senza glutine)
15min