Pasticcio altamurano

Pasticcio altamurano

4.6 11 beoordelingen
Voorbereiding 30min
Totaal 3u. 30min
10 porzioni

Ingrediënten

Impasto
  • 380 g di acqua
  • 1 cucchiaino zucchero
  • 10 g di lievito di birra fresco
  • 500 g di semola rimacinata di grano duro
  • 1 cucchiaino di sale
Ripieno
  • 40 g olio extravergine di oliva
  • 1000 g di cipolle lunghe tipo Sponsali, a striscioline
    1000 g di porri, a striscioline
  • 500 g di baccalà ammollato e dissalato a tocchetti
  • 3 acciughe sotto sale
  • 10 olive nere denocciolate
Terminare la preparazione
  • farina q.b.
  • olio extravergine di oliva q.b.

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 20.6 g
Calorieën 1511 kJ / 361 kcal
Vetten 8.8 g
Koolhydraten 49.9 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...