Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 380 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
- 500 g di semola rimacinata di grano duro
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 40 g di olio extravergine di oliva
-
1000
g di cipolle lunghe tipo Sponsali, a striscioline
of 1000 g di porri a striscioline - 500 g di baccalà ammollato e dissalato a tocchetti
- 3 acciughe sotto sale
- 10 olive nere denocciolate
Terminare la preparazione
- farina q.b.
- olio extravergine di oliva q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1511 kJ / 361 kcal
- Eiwitten
- 20.6 g
- Koolhydraten
- 49.9 g
- Vetten
- 8.8 g
Alternatieve recepten
Pettole pugliesi
3h
Calzone pugliese alle cipolle
2 godz. 30 min
Pasticciotti leccesi
1h 15min
Tarallini farciti ai sapori di Calabria
1 Std. 30 Min
Scarcella di pasqua ripiena
55min
Sasanelli gravinesi
45 Min
Pizzi leccesi
6h
Calzoncelli melfitani
1 Std. 40 Min
Scialatielli con pesto di cicorie su purea di fave
55min
Minestra di fave con cicoria
50 min
Pitta rustica salentina
1 Std. 40 Min
Focaccia di Carnevale salentina
3 godz. 40 min