Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinatura
- 650 g di carne di pecora a pezzi
- 1 cipolla a pezzi
- 1 gambo di sedano a pezzi
- 1 carota a pezzi
- 1 rametto di prezzemolo fresco a pezzi
- 600 - 700 g di vino rosso
Tagliatelle al vino
- 300 g di farina di semola di grano duro + q.b.
- 60 g di vino bianco
- 2 uova
Ragù di pecora
- 2 pizzichi di sale
- 1 rametto di basilico fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 100 g di olio di oliva
- 35 g di vino rosso
- 50 g di concentrato di pomodoro
- 500 g di polpa di pomodoro a pezzi
Terminare la preparazione
- acqua q.b.
- sale q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1757 kJ / 420 kcal
- Eiwitten
- 32.8 g
- Koolhydraten
- 45.8 g
- Vetten
- 11.8 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane toscano con lievito madre
5 Std.
Ravioli lucani
1h
Lievito madre con farina di segale
96h 20min
Ravioli ricotta e spinaci
10sa
Cappelletti ripieni in brodo di cappone
2h 30 min
Scottiglia
1h 30 min
Maccheroni alla chitarra
50 min
Cappelletti ripieni in brodo di cappone
2h 30 min
Ravioli ai carciofi e pancetta
1h 20min
Tagliatelle verdi con ragù di culatello
1h 10min
Tortellini in brodo
1h 20min
Cappelletti reggiani
2h