Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di Gruviera a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di scamorza fresca, a pezzi (2-3 cm)
- 4 uova sode a metà
- 150 g di prosciutto cotto a fette
- 500 g di pasta all'uovo secca, tipo tagliatelle, secche o fresche
- 100 g di burro fuso
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2778 kJ / 667 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 37 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortino di riso in salsa al Gorgonzola
40min
Pasta al forno bianca (senza glutine)
55min
Friggitelli ripieni in pastella
45min
Tagliatelle al basilico al sugo di olive e pomodori
1 godz. 25 min
Rigatoni alla toranese
20min
Minestra di castagne
1 godz. 40 min
Bucatini all'amatriciana
45min
Cavatelli pomodori e caciocavallo
1h 30min
Dolce al latte
5h
Torta cappuccino
2h
Pappardelle umbre al pomodoro
1h
Pasta gratinata
50min