Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta
- 400 g di farina tipo 00
- 4 uova
- 10 g di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di formaggio, tipo Caciocavallo silano, a pezzi
- 200 g di nduja calabrese, preferibilmente di Spilinga
Condimento
- 300 g di pomodori maturi, a pezzi
- 300 g di melanzane, senza buccia, a tocchetti (1-2 cm)
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 60 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 30 g di foglie di basilico fresche, lavate
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
Terminare la preparazione
- 1 bergamotto, preferibilmente biologico, la scorza grattugiata
- foglie di basilico fresche, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2904 kJ / 694 kcal
- Eiwitten
- 32.6 g
- Koolhydraten
- 43.9 g
- Vetten
- 44.3 g
- Vezels
- 3.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pesto di pistacchi
10 dk
Tortelli di ricotta e melanzane
1 Std. 20 Min
Crocchette di patate
1h 10min
Crema di liquore al pistacchio
2 godz. 30 min
Salsa di peperoni in conserva
1hod. 15min
Trofie pesto e champignon
30min
Crocchette di patate e speck
3 Std. 20 Min
Confettura di peperoncini piccanti
35 Min
Patè di peperoncini
30min
Farfalle integrali alla crema di peperoni (vegan)
55 Min
Ravioli con ripieno di pesce
1 Std. 30 Min
Cavatelli di rucola con crema di ceci e cozze
1 godz. 5 min