Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di cipolla bianca in quarti
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino secco piccante
- 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 40 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di foglie di alloro secche
- 600 g di anguilla, pulita ed eviscerata, a pezzi (4 cm circa)
- 80 g di vino bianco secco
- 600 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- 480 g di spaghetti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2770 kJ / 662 kcal
- Eiwitten
- 24.3 g
- Koolhydraten
- 61.4 g
- Vetten
- 37.2 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tagliatelle ai funghi
1 Std.
Involtini di cotica al sugo
1h 10min
Spaghetti cozze e gamberi
25min
Spaghetti alla carbonara
30 Min
Spaghetti alla marinara in bianco
50 Min
Spaghettini al sugo di cozze e vongole
1h 5min
Chop suey ai gamberi
1 Std.
Marmitako di polpo
50 Min
Ragù alla barese
4 Std.
Riso ai frutti di mare
1h 40min
Sugo di cozze e vongole
1小时 20 分钟
Spaghetti al polpo
1h 10min