Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 500 g di cozze fresche pulite
- 70 g di pane raffermo a pezzi
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 5 foglie di basilico, lavate ed asciugate
- 2 spicchi di aglio
- 3 uova
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- ½ peperoncino piccante rosso, senza semi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di polpa di pomodoro
- 15 g di vino bianco
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 3799 kJ / 908 kcal
- Eiwitten
- 58.1 g
- Koolhydraten
- 66.8 g
- Vetten
- 47.3 g
- Vezels
- 6.6 g
Alternatieve recepten
Calzone pugliese alle cipolle
2h 30 min
Pepata di cozze
55min
Seppie ripiene su coulisse di pomodorini
50min
Cozze alla Medoc
50min
Polpo in rosso
35 Min
Tiella barese
1h
Cozze ripiene
1h 30min
Mitili ripieni alla ligure
1h 50 min
Baccalà alla Soutelo
30min
Cavatelli di rucola con crema di ceci e cozze
1 godz. 5 min
Melanzane ripiene
1h 30min
Salsiccia e cardoncelli
55min