Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cozze e riso
- 700 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 150 g di riso Parboiled (cottura 12 minuti)
- 500 g di cozze fresche pulite e spurgate
Ripieno
- 300 g di acqua
- 200 g di pane raffermo a pezzi
- 30 g di formaggio, tipo Rodez o altro formaggio stagionato (almeno 6 mesi)
- 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di salsiccia fresca piccante
- 50 g di Provolone, leggermente piccante a pezzi
- 3 uova
- 2 pizzichi di sale
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 450 g di pomodori pelati a pezzi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2376 kJ / 568 kcal
- Eiwitten
- 26.6 g
- Koolhydraten
- 69.3 g
- Vetten
- 22.5 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pastella per fritti
1h
Pepata di cozze
55min
Zuppa di pesce misto
40min
Seppie ripiene su coulisse di pomodorini
50min
Lasagne al profumo di mare
1h 35min
Tortino di carciofi, prezzemolo e menta
35min
Ditalini polpo e cozze
1 Std. 10 Min
Coniglio ripieno ai carciofi
1 Std. 40 Min
Cozze ripiene alla pugliese
1 Std. 25 Min
Zuppa di crostacei e seppie
1h
Mitili ripieni alla ligure
1h 50 min.
Cavatelli di rucola con crema di ceci e cozze
1h 5min