![Pappardelle ripiene di piselli Pappardelle ripiene di piselli](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/EC8E2608-A368-44DB-9468-80A19E84EBBE/Derivates/3424631D-0E4B-47F5-A587-2414A17857C4.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 1 cipolla dorata a pezzi
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di piselli surgelati
- 200 g di acqua
- 1 radice fresca di zenzero, il succo (vedere consiglio)
- 150 g di mascarpone freddo
Pappardelle
- 400 g di farina tipo 00
- 3 uova
- 8 tuorli
Decorazione
- 4 fette di pancetta tesa di maiale
Condimento
- 4 foglie di salvia fresca, lavate e asciugate
- 6 fette di pancetta tesa di maiale
- 25 g di burro
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 50 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 4757 kJ / 1137 kcal
- Eiwitten
- 42.7 g
- Koolhydraten
- 95 g
- Vetten
- 67.8 g
Alternatieve recepten
Gnocchi alla romana con sugo di salsiccia
2h 45min
Millefoglie veloce
3h 50min
Tortelli verdi
3h 30min
Tagliatelle con salsa alla melagrana
40 分钟
Cannelloni di zucca
1h 50min
I tacconi allo sgagg
2h
Ravioli al radicchio
1hod. 10min
Cappuccino di castagne
1 Std.
Cappelletti reggiani
2h
Torta meringa alle nocciole con crema alla banana e toffee
3h 30min
Ravioli luganega e porcini
2h
Tagliolini alla zucca
1小时 20 分钟