Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 1 cipolla dorata a pezzi
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di piselli surgelati
- 200 g di acqua
- 1 radice fresca di zenzero, il succo (vedere consiglio)
- 150 g di mascarpone freddo
Pappardelle
- 400 g di farina tipo 00
- 3 uova
- 8 tuorli
Decorazione
- 4 fette di pancetta tesa di maiale
Condimento
- 4 foglie di salvia fresca, lavate e asciugate
- 6 fette di pancetta tesa di maiale
- 25 g di burro
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 50 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 4757 kJ / 1137 kcal
- Eiwitten
- 42.7 g
- Koolhydraten
- 95 g
- Vetten
- 67.8 g
Alternatieve recepten
Iris siciliani
4h 10min
Lasagne di tacchino con crema di zucca
1 Std. 40 Min
Lasagne del boscaiolo
2h 15 min.
Pappardelle spinaci e cipollotti
40min
Lasagne agli spinaci, pomodori e formaggio
2 godz. 45 min
Zuppa di maiale e funghi
Geen beoordelingen
Crocchette con Gorgonzola e salsa alle mele cotogne
10h
Ricotta di macadamia raw
24sa 15 dk
Sfinci siciliani salati
3 Std. 30 Min
Pesto alle erbe aromatiche
10min
Cannelloni ripieni di carciofi in salsa al pomodoro
1h 35min
Pasta al forno alla boscaiola (senza glutine)
1h