Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 5 g di sale
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Patate in purea
- 400 g di acqua
- 500 g di patate, pelate e a pezzi (1-2 cm)
- 5 g di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
Terminare la preparazione
- olio per frittura
- sale, a piacere
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 410 kJ / 98 kcal
- Eiwitten
- 1.5 g
- Koolhydraten
- 5.7 g
- Vetten
- 7.8 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salame di manzo al Montasio con contorno di porcini
1 godz. 50 min
Muffin di platano e tonno con salsa piccante
1 Std. 10 Min
Patate duchessa
1 godz.
Fatayer agli spinaci
2h 20min
Éclair vaniglia e cocco
Geen beoordelingen
Lattuga romana con salsa al Gorgonzola e granella di prosciutto
45 min
Roll vegetariani
45 min
Éclair con caramello al burro salato
19h
Salame bianco con ciliegie
3 godz. 40 min
Bocconcini al Parmigiano reggiano
4h 40min
Pagnotta ripiena con crema ai formaggi
1 Std. 20 Min
Pane all'aglio
20 Min