Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 5 g di sale
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Patate in purea
- 400 g di acqua
- 500 g di patate, pelate e a pezzi (1-2 cm)
- 5 g di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
Terminare la preparazione
- olio per frittura
- sale, a piacere
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 410 kJ / 98 kcal
- Eiwitten
- 1.5 g
- Koolhydraten
- 5.7 g
- Vetten
- 7.8 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cheesecake alla crema pasticcera e fragole
4h 25min
Croissant al burro (alla maniera de Colazione da Tiffany)
5 Std. 15 Min
Cioccolata su stecco
2sa 30 dk
Crocchette con salame piccante
9 Std. 30 Min
Poppadoms (pane indiano fritto)
1 godz. 30 min
Bignè con pere e caramello al burro salato
5 Std. 30 Min
Baguette dolce
4 godz. 30 min
Tortino di formaggio, cipolla e mais (Sopa Paraguaya)
1h 10min
Frosted carrot cake
1 godz. 25 min
Patate novelle ripiene
1 godz. 5 min
Spiedini di pane a vapore farciti
3 Std. 25 Min
Cremoso al cioccolato al latte da vasetto (di Luca Montersino)
25 min