![Patate Dauphine Patate Dauphine](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/BA9D710F-B28A-4685-8AB3-2540960C53BA/Derivates/8F168B9B-BE84-44D9-BFA9-15E2C77FFEDA.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 5 g di sale
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Patate in purea
- 400 g di acqua
- 500 g di patate, pelate e a pezzi (1-2 cm)
- 5 g di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
Terminare la preparazione
- olio per frittura
- sale, a piacere
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 410 kJ / 98 kcal
- Eiwitten
- 1.5 g
- Koolhydraten
- 5.7 g
- Vetten
- 7.8 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa aurora (besciamella al pomodoro)
15 Min
Palline di pane fritte
3h 15min
Focaccia con crema spalmabile all'avocado
2 godz. 20 min
Burro mediterraneo
5u. 20min
Focaccia ai 4 formaggi
45min
Crema di funghi e noci
15 Min
Éclair con crema pasticcera e caramello
1h 10min
Pizza libanese alle erbe aromatiche (Manakish con Za'atar)
2 godz.
Ciambelle salate farcite
4h 5min
Pasticcio di pollo mediterraneo
55 min
Pancakes al bacon e porri
1h
Pollo con salsa al limone e vino bianco
25min