Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 460 g di mozzarella a tocchetti (2x2 cm)
- 35 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 230 g di acqua
-
2
cucchiaini di lievito di birra disidratato
of 20 g di lievito di birra fresco, sbriciolato - 1 cucchiaino di zucchero
- 400 g di farina manitoba
- 2 cucchiaini di sale
- 200 g di cipolle in quarti
- 420 g di passata di pomodoro
- Voeding
- per 2 pezzi
- Calorieën
- 13949 kJ / 3334 kcal
- Eiwitten
- 179 g
- Koolhydraten
- 367 g
- Vetten
- 128 g
- Vezels
- 25 g
Alternatieve recepten
Pizza alla romana
1 godz. 40 min
Rotolo funghi e peperoni
2 godz. 15 min
Pizza prosciutto e funghi
1 godz. 45 min
Pizza ai peperoni
1 godz. 55 min
Pizza alle verdure
2h 5 min
Fanzelto di patate
35 min
Tagliatelle smalzade
2sa 30 dk
Presnitz
2 godz.
Pizza Gourmet con ‘Nduja, tonno e composta di cipolle
4 godz. 30 min
Piadine di patate
9 Std. 25 Min
Focaccia fave, pancetta e pecorino
2 godz. 10 min
Pane al lardo e timo
4sa 50 dk