Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 160 g di acqua
- 30 g di strutto
-
15
g di lievito di birra fresco
of 1 ½ cucchiaino di lievito di birra disidratato -
1
cucchiaino di zucchero
of 1 cucchiaino di malto di orzo - 300 g di farina di forza (manitoba)
- 1 cucchiaino di sale
- 10 - 20 g di olio extravergine di oliva
Farcitura e finitura
- 200 g di crescenza a pezzi
-
200
g di Gorgonzola a pezzi
of 200 g di Taleggio a pezzi -
1 - 2
cucchiai di pasta di acciughe
of 2 - 4 filetti di acciuga sott'olio - 150 g di olive taggiasche denocciolate
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3067 kJ / 733 kcal
- Eiwitten
- 29.2 g
- Koolhydraten
- 59.7 g
- Vetten
- 43.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza Margherita e basilico
2h 10min
Focaccia alle cipolle
2h 20min
Pizza ai quattro formaggi
1h 40min
Focaccia con la crescenza
1h 45min
Pizza bianca alla ligure
1h 45min
Focaccia con salsiccia
1h 50 min
Focaccia alle olive
2h
Focaccia al rosmarino
2h 30 min
Pizza Margherita
2h
Focaccia ai 4 formaggi
45min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4 Std. 55 Min
Pizza bianca alla rucola
1h 35 min